SETati pe Responsabilitate Sociala !

Din 2010, REPER21 in parteneriat cu ANPCDEFP si CRIES s-au SETat pe Responsabilitatea Sociala a ONG-urilor! Intra si tu in Reteaua ONG-urilor care isi propun sa fie atente fata de mediu, echitabile social, eficiente economic si cu o buna guvernanta organizationala. Va dam intalnire vineri, 31 mai, de la ora 15 in Piata Muzeului, la Cluj.

In cadrul dezbaterii, va propunem sa faceti cunostinta cu Societal si cu trei proiecte pilot de Responsabilitate Sociala, din cele 20 existente la nivel national:

Youth 4 Community, Asociatia Support for Youth Development (S4YD)
You(th) Redefine Culture, Centrul de Voluntariat Cluj Napoca (CVCN)
Reduce, Reuse, Recycle, Societatea pentru Consum Responsabil (SRC)

Ce inseamna un proiect responsabil social? Cum putem “responsabiliza” proiectele de tineret? Ce beneficii imi poate aduce responsabilizarea sociala in ONG-ul meu? Cum si-au SETat alte ONGuri responsabilitatea sociala in propriile proiecte? Ce provocari au intalnit si ce solutii au gasit? Cum ma poate sprijini echipa Societal in proiectele mele?

Raspudem la intrebarile de mai sus cu ajutorul invitatilor nostri:

Diana Calin, Asociatia REPER21
Damaris Rafaila, CVCN
Marius Berescu, S4YD
Raluca Naghiu SRC

INSCRIERE

Pentru o buna organizare, va solicitam un scurt e-mail de confirmare a participarii la adresa: diana.calin@reper21.org. Va rugam sa aduceti cu voi ADEVERINTA de ONG-ist completata. Multumim!
Fiti eco-mobili si alegeti transportul in comun! Impartiti masina cu prietenii sau faceti o plimbare pana in Piata Muzeului. Locatia exacta o vom comunica ulterior.
ORGANIZATOR: Asociatia REPER21, in cadrul proiectului Societal
SUSTINATORI: Centrul de Voluntariat Cluj Napoca, Support for Youth Development, Societatea pentru Consum Responsabil