Motivarea, dezvoltarea si implicarea voluntarilor

Daca e marti, Societal dezbate!

Intalnirea Societal de pe 17 mai aduce in prim-plan responsabilitatea in relatia cu voluntarii, una dintre cele mai importante resurse ale unei organizatii non-profit.
Cand vorbim de rezultate, dezvoltare si impact intr-un ONG, vorbim de oameni implicati si de cele mai multe ori, de VOLUNTARI.

  • Cum responsabilizam voluntarii in proiecte?
  • Care sunt cele mai eficiente moduri de motivare constanta?
  • Cum contribuim la dezvoltarea lor si cum le lasam spatiu pentru a-si aduce propria lor valoare in organizatie?

Acestea sunt cateva dintre intrebarile pe care le propun spre dezbatere Irina Negrila (coordonator) si Adriana Sumanaru (Resurse Umane) de la Lume Buna.

LumeBuna.ro este primul site de stiri cu impact pozitiv din si despre Romania, bazat in totalitate pe voluntariat si care are in prezent o echipa formata din 19 voluntari implicati activ. De-a lungul celor 3 ani de Lume Buna, s-au implicat peste 150 de voluntari!

Pentru a participa la dezbatere trimiteti un mesaj cu numele si organizatia din care faceti parte pe adresa de e-mail: martha.botezatu@reper21.ro. Intalnirea are loc marti, 17 mai incepand cu ora 18.00, la sediul REPER21 din strada Clucerului nr. 49 A, Bucuresti, unde puteti ajunge cu metroul (statia Aviatorilor sau Victoriei), tramvaiul 41, autobuzul 300 sau cu bicicleta.