Fata in fata cu educatia nonformala

Societal va invita marti, 16 aprilie, la 18 fix, la casa Dianei 4 pentru a dezbate despre educatia nonformala in toate dimensiunile ei.

Educatia nonformala. Un termen la moda, folosit in contexte extrem de diverse. Este cool, este chic si prinde! In special la tineri, dar nici adultii nu se dau in laturi. Ca orice idee care prinde, in jurul ei au inceput sa apara tot felul de mituri dar si mizele devin diferite.

Este educatie „pe bune” sau doar un fel de joaca mai elaborata? Chiar se petrece numai in afara scolii? Pot fi recunoscute experienta si competentele dezvoltate in activitati nonformale? Daca da, cum? De ce fel de resurse avem nevoie pentru a o sustine? Care sunt finantarile actuale in domeniu si ce se previzioneaza pentru viitor? Este sustinerea financiara suficienta?

Sunt doar cateva intrebari la care vom incerca sa gasim raspuns alaturi de:

  • Oana Mosoiu de la Universitatea Bucuresti (departamentul de Stiintele Educatiei)
  • Vlad Dumitrescu de la Fundatia pentru Dezvoltarea Societatii Civile
  • Andrei Popescu de la Agentia Nationala pentru Programe Comunitare in Domeniul Educiatiei si Formarii Profesionale (departamentul Tineret in Actiune)

INSCRIERE:

Va solicitam un scurt e-mail de inscriere la adresa: cristiana.bobarnac@reper21.org pentru o buna organizare. Multumim!

Fiti eco-mobili si alegeti transportul in comun! Impartiti masina cu prietenii sau, si mai bine, faceti o plimbare pana la casa Dianei 4 din piata C.A. Rosetti.

ORGANIZATOR:

Asociatia REPER21, in cadrul proiectului Societal.

SUSTINATORI:

Dianei 4, TransLUCID, Romaniapozitiva.ro, Alternativ.ro, StiriONG.ro, Ecomagazin.ro, Sub25.ro, Modernism.ro, LiterNet.ro, TVCity