Dezbatere naţională: Strategia naţională de Dezvoltare Durabilă

Dragi colege și colegi,

Știm că foarte multe ONG-uri își doresc o Dezvoltare Durabilă pentru România. De aceea, vă invităm să formulăm în mod participativ o paletă de puncte de vedere în cadrul procesului de revizuire a Strategiei Naționale de Dezvoltare Durabilă (SNDD) care are loc în această perioadă.

În 2015, ONU a adoptat «Agenda 2030», care prevede realizarea a 17 Obiective de Dezvoltare durabilă (ODD). Revizuirea vizează centrarea SNDD pe aceste 17 ODD-uri, pentru o mai bună corelare a eforturilor și inițiativelor de la nivel global. Fiind date sferele variate de interes și de acțiune ale organizațiilor noastre, fiecare ONG își poate aduce contribuția relevantă și consistentă la cel puțin unul dintre ODD-uri!

REPER21 are o experiență de 12 ani de inițiative în domeniul Dezvoltării Durabile, care reprezintă însăși misiunea noastră. În contextul ultimilor ani, succesele noastre au rămas însă absolut derizorii în comparație cu necesitățile României. Nu am „schimbat lumea” cu acțiunile noastre, dar am încercat întotdeauna să facem „partea noastră”. Vă invităm să împărtășiți cu noi această premisă și să ne facem auzită vocea pe 26 martie, în cadrul unui proces de consultare al societății civile privind revizuirea SNDD (vezi invitaţia).

Numeroase ONG-uri cu experiență semnificativă vor co-modera discuțiile de la eveniment: Asociația Cries, Tineri pentru Tineri, Coaliția pentru Educație, Policy centre for Roma and minorities, BA DA, Mai Bine, Terra Mileniul III, FDSC, Ideilagram, Urbanium, Asociația ROI, Ecopolis, Fundatia PACT, Concordia.

Cu prietenie,
Echipa REPER21

 

Înscrieri până pe 23 martie 2018

Descarcă invitaţia

Invitatie SNDD consultare ONG 26.03.2018-termen