Dezbatere cu Transilvania Fest despre dezvoltarea durabila a comunitatii

Daca e marti, Societal dezbate.. despre dezvoltarea durabila a comunitatilor locale!

15 Martie, ora 18:00, la casa REPER21

Dupa 6 ani de dezvoltare, Transilvania Fest si-a facut loc pe harta europeana a festivalurilor pline de savoare prin care tarile continentului isi promoveaza culturile regionale. Organizatorul evenimentului imbina cu dibacie multiculturalismul transilvanean, arta gastronomica, agricultura sanatoasa, ruralitatea si turismul sustenabil.

Pentru Pamela Ratiu, presedintele Transilvania Fest, reteta acestui eveniment are succes pentru ca se foloseste un ingredient indispensabil: implicarea comunitara. “Facem eforturi sustinute in a implica indeaproape comunitatea locala si voluntarii alcatuind impreuna coloana vertebrala a festivalului.”

Cum se realizeaza concret implicarea comunitara in contextul acestui festival? In ce grad de rudenie se afla Transilvania Fest cu miscarea Slow Food? Ruralitatea poate fi o resursa cheie pentru dezvoltarea viitoare a regiunii? Dar multiculturalismul? Ecologia ofera oportunitati sau impune restrictii?

La dezbaterea de marti 15 martie, intram in bucataria Transilvania Fest cu Rares Craiut, directorul executiv al festivalului si Oana Ionita, responsabilul de comunicare.

Va asteptam la ora 18 fix la casa REPER21, pe str. Clucerului, nr. 49A, sector 1, Bucuresti.

Fiti eco-mobili si alegeti o plimbare de 10 minute de la statia de metrou Aviatorilor sau de 5 minute de la statia Piata 1 Mai (unde se ajunge cu autobuzul 300 sau tramvaiul 41). Pentru biciclisti, avem o curte ideala pentru parcare!

Pentru ca spatiul unde organizam dezbaterea este limitat, va rugam sa va inscrieti trimitand un scurt mesaj la adresa: contact@reper21.org cu numele si prenumele, denumirea ONG-ului si rolul dvs in cadrul acestuia (membru/ angajat/ voluntar).