Cum planificam un « eco-festival » ?

Daca e marti, Societal dezbate despre… cum planificam un « eco-festival » ?

Societal continua seria dezbaterilor organizate in fiecare marti, ora 18 fix, la sediul din str. Clucerului, nr. 49A, Bucuresti. Reprezentantii ONG-urilor se pot inscrie pe adresa de mail contact@reper21.org, trimitand numele si organizatia din care fac parte. 

La dezbaterea de marti 22 martie, organizatorii festivalului de teatru tanar Ideo Ideis ‘dau mastile jos’. Dezbatem despre implicatiile de mediu si sociale ale acestui eveniment cu Andreea Cristina Bortun, directorul festivalului.

De-a lungul celor 5 editii, festivalul a contribuit la revitalizarea vietii culturale si sociale a comunitatii, a deschis noi orizonturi profesionale tinerilor alexandreni pasionati de teatru si film, a dinamizat dezvoltarea locala. Astazi, ajuns la maturitate, Ideo Ideis isi propune sa se dezvolte prin atentia acordata mediului.

Intrebarea acestei dezbateri este: cum planificam, realizam si evaluam un « eco-festival » ?

Pentru ca numarul de locuri la dezbatere este limitat, reprezentantii ONG-urilor se pot inscrie trimitand un scurt mesaj la adresa: contact@reper21.org cu nume si prenume, denumirea ONG-ului si rolul dvs in cadrul acestuia (membru/ angajat/ voluntar).

Fiti eco-mobili si alegeti o plimbare de 10 minute de la statia de metrou Aviatorilor sau de 5 minute de la statia Piata 1 Mai (unde se ajunge cu autobuzul 300 sau tramvaiul 41). Pentru biciclisti, avem o curte ideala pentru parcare!