Curs acreditat „Abilitati de viata in contextul dezvoltarii durabile”

Cursul “Abilităţi de viaţă în contextul dezvoltării durabile”, livrat de FDSC, REPER21 și CJRAE Bihor (echipa Prof21), își propune să conecteze cadrele didactice la cele mai inovatoare abordări ale noii educații!

Curriculumul cursului are la bază educaţia pentru dezvoltarea durabilă și folosește metodele educaţiei nonformale. Scopul cursului este de a îmbunătăți paleta de competențe de care orice cadru didactic și consilier școlar are nevoie pentru ca la rândul său să poată dezvolta eficient abilităţile de viaţă ale propriilor elevi.

În intervalul noiembrie 2014 – iulie 2015 vor fi organizate 53 de cursuri, de câte 10 zile (3 online, 7 față în față), pentru 1.060 de cadre didactice și consilieri școlari din învăţământul preuniversitar din toată țara. Cursul se finalizează cu obţinerea unui atestat de formare continuă şi dobândirea unui număr estimat de 20 de credite profesionale transferabile.

Prima rundă de înscrieri: 16 octombrie 2014 – 28 octombrie 2014.

Anunțul de selecție oficial este publicat pe siteul proiectului : http://www.prof21.ro/despre-curs

Pentru descrierea cursului pe scurt descarcă flyer-ul.

Cursurile sunt organizate în cadrul proiectului “Dezvoltarea abilităților de viață ale tinerilor în contextul dezvoltării durabile” (pe scurt, Prof21) implementat de CJRAE Bihor (beneficiar), Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile și Asociația REPER21 (parteneri), cofinanţat din Fondul Social European, prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

Comments are closed.